Кошик: 0
У Вас немає товарів

0

0

У вас не має товарів для порівняння. На сторінці товару є кнопка - Додати для порівняння, яка дає можливість порівняти характеристики 2-х товарів, щоб краще зробити вибір

Засоби індивідуального захисту від пестицидів і гербіцидів

4 бер. 2023 18:54:57 Коментарі Автор

Працюючи із засобами захисту рослин, важливо використовувати відповідні засоби індивідуального захисту. Незахищена робота із засобами захисту рослин (пестицидами, гербіцидами та ін) може призвести до ризику для здоров’я, наприклад, якщо ваша шкіра контактує з продуктом або якщо ви вдихаєте продукт.

У садівництві ЗІЗ використовуються, зокрема, для роботи з небезпечними речовинами, такими як засоби захисту рослин і рідкі добрива. Для кожної речовини потрібні спеціальні засоби індивідуального захисту, такі як рукавички, спецодяг, маски, захисні окуляри та черевики.

Протягом понад 40 років науковці світового класу 3M розробляли широкий спектр засобів захисту органів дихання, слуху, голови, очей, обличчя та тіла, які не тільки захищають, але й зручні та легкі в носінні.

zasobi-individualnogo-zahostu-3m

Захворюванням дихальних шляхів, включаючи астму, захворювання легенів фермера та шкідливі наслідки, спричинені впливом хімікатів, які використовуються під час обприскування посівів, можна легко запобігти, якщо носити правильний захист органів дихання.

Компанія 3M розробила широкий асортимент високоякісних зручних респіраторів, які забезпечують ефективний захист від газів, парів і часток, від одноразових до багаторазових, а також респіраторів з електроприводом і подачею повітря.

Повнолицьові маски або напівмаски 3М як засоби індивідуального захисту

Виберіть маску, яка підходить для роботи, яку ви збираєтеся виконувати.

Компанія 3М розробила різні види масок:

1. Повнолицьова серія 3М 6000 (6700,6800,6900) – універсальний захист (від газів і парів та / або аерозолів плюс можливість підключення до системи подачі стисненого повітря). Це надійний респіратор багаторазового використання, який захищає дихальну систему, обличчя та очі

2. Напівмаска 3М

  • 7501 / 7502 / 7503 – комфортна силіконова напівмаска в якій зручно працювати довгий час, байонетне кріплення.
  • 6100 / 6200 / 6300 – економна напівмаска, байонетне кріплення.
  • HF-801 / HF-802 / HF-803- найзручніша і найсучасніша напівмаска з кріпленням Secure Click (легко і швидко замінювати картриджі).
  • 6500QL – напівмаску можна опустити одним рухом руки, не знімаючи наголів'я, а після так само легко одягнути назад завдяки спеціальній системі Quick Latch.

Заздалегідь перевірте, чи добре закривається маска. Підбирайте правильний розмір маски.

Використовуйте правильний фільтр. Наші співробітники допоможуть вам у виборі, звертайтеся по тел або у вайбер (067)273-50-05.

Вугільні фільтри 3М захищають від шкідливих речовин та запахів.

Для агропромисловості ми рекомендуємо використовувати наступні фільтри:

  • 3М 6057  - фільтр від органічних і неорганічних парів, кислих газів, (Бензол, альдегиды, спирты, циклогексан, сероводород, сернистый газ, фторводород, хлор)
  • 3М 6059 – те саме, що і 6057 + захист від амміаку
  • 3М 6054 - Фільтр від аміаку, метиламіну та триетиламіну

Протиаерозольні предфільтри захищають від аерозолів, від твердих частинок пилу та крапель аерозолю. Розрізняють за ступенем захисту:

·       5911 - Ступінь захисту — Р1 (пил та аерозолі до 4 ГДК)

·       5925 - Ступінь захисту — Р2 (пил та аерозолі до 12 ГДК)

·       5935 - Ступінь захисту — Р3 (пил та аерозолі до 50 ГДК)

Використання передфільтрів з протигазовими (вугільними) фільтрами збільшує термін експлуатації вугільних фільтрів до 10 разів. Крім того, передфільтри обов'язково потрібно використовувати з вугільними фільтрами при високій вологості.

Також напишіть на фільтрі дату введення в експлуатацію. Виконуючи обприскування, переконайтеся, що ви не перевищили термін служби фільтра (максимум 8 годин).

Користуючись напівмаскою, переконайтеся, що у вас є хороший захист очей. 3М рекомендує використовувати закриті окуляри ацетатні 2890 A.

3m-2890-acetate

Захист тіла

Оскільки сільськогосподарські роботи можуть поставити вас і ваших працівників у прямий контакт із низкою потенційно небезпечних частинок і рідин, важливо мати відповідний захист, щоб мінімізувати вплив. 3M пропонує асортимент високоякісних комбінезонів, які пропонують вам і вашим колегам необхідний захист.

Наприклад одноразові комбінезони 3М 4565, 4570, 4532, 4520, 50198. 

Odnorazovi-kombinezoni-3m

Після розпилення слід очистити спецодяг (але бажано використовувати одноразовий комбінезон, щоб запобігти ризику забруднення внутрішньої частини).

Рукавички як ЗІЗ

Рукавички з нітрилу, бутилу та неопрену забезпечують найкращий захист від впливу пестицидів.

  • Ніколи не використовуйте рукавички зі шкіри, тканини чи підкладки, оскільки вони поглинають пестициди. Якщо пестициди вбираються в ці типи рукавичок, їх неможливо повністю знезаразити або очистити. Утилізація є єдиним варіантом.

himochni-rukavitsi-zahist

  • Часто перевіряйте рукавички на наявність дірок, наповнюючи їх водою. Утилізуйте рукавички, які протікають.
  • Довгі рукавички з манжетами знижують ризик контакту зі шкірою більш ніж на 80%.
  • Одягайте манжети рукавичок у свій комбінезон (іншими словами, натягніть рукава комбінезона на манжети рукавичок).
  • Перш ніж знімати рукавички, вимийте їх водою з милом, щоб видалити будь-які хімікати, щоб уникнути забруднення рук під час зняття рукавичок (бажано використовувати одноразові рукавички, щоб уникнути ризику забруднення внутрішньої частини).

portwest-rukaviza

Черевики як засоби індивідуального захисту

  • Одягайте черевики з неопрену або нітрилу. Ці речовини непроникні для рідин і хімічних пестицидів.
  • Перед використанням перевірте черевики на наявність тріщин, внутрішніх забруднень чи інших дефектів.
  • Не вставляйте штанини вашого комбінезона з розпилювачем у черевики, а натягніть їх на черевики. Це запобіжить потраплянню рідини в багажник.
  • Після розпилення зніміть черевики та ретельно почистіть.
  • Черевики як засоби індивідуального захисту
  • Одягайте черевики з неопрену або нітрилу. Ці речовини непроникні для рідин і хімічних пестицидів.
  • Перед використанням перевірте черевики на наявність тріщин, внутрішніх забруднень чи інших дефектів.
  • Не вставляйте штанини вашого комбінезону з розпилювачем у черевики, а натягніть їх на черевики. Це запобіжить отримання рідини в багажник.
  • Після розпилення зніміть черевики та остаточно почистіть.

Коментувати

Залишити Коментар




* обов'язкові поля